Konkurenční výhody

Proč nakoupit v Zebře?

Jsme odborníci na outdoorové vybavení, poradíme vám s výběrem právě pro vás - individuálně, se zaměřením na vaší aktivitu. V našem týmu jsou běžci, turisti i lezci se zkušenostmi se závodním zatížením. Naše nabyté zkušenosti nám pomáhají pro vás vybrat nejideálnější produkt pro vaše dobrodružství. Z obrovského spektra outdoorových značek na trhu vybíráme produkty, které fungují a můžete se na ně spolehnout.

Každý nákup je pro nás důležitý, dáváme si záležet na spokojenosti zákazníka. Každou objednávku balíme s péčí a zodpovědností tak, aby vám zboží přišlo nepoškozené a mohli jste se těšit z jeho rozbalování. Pokud vám však přijde objednávka poškozená ihned nás kontaktujte - vše vyřešíme!

Na doručení objednávek spolupracujeme s jedničkami mezi dopravci. Můžete tak využít dodání přimo na vaší adresu se společností PPL nebo jedno z 10000 výdejních míst Zásilkovny a PPL parcelshopů. S těmito dopravci spolupracujeme již od našich začátků a máme minimum nedodaných balíků.

Objednáte-li zboží co máme skladem na prodejně, tak jej obratem zabalíme a expedujeme nejbližším svozem vámi zvoleného dopravce vždy max 24 hodin od objednávky. PPL balíky vyzvedává těsně před obědem a Zásilkovna zase těsně po poledni. Od předání balíku řidiči však ztrácíme kontrolu nad rychlostí doručení.

Najdete nás v Opavě na křižovatce Partyzánské a Ratibořské ulice. Z centra je to 4,5 minuty chůze, autem zaparkujete před vchodem ;-) Těšíme se na Vás.